Leverans

Leveranstid på 2-7 arbetsdagar.

Vi förbehåller oss rätten för slutförsäljning eller felaktigheter i lagersaldot. Vi kontaktar dig om en beställd vara inte finns.

Det finns ingen möjlighet för oss att garantera färgåtergivningen på varorna då din dator och inställningarna på den påverkar bilderna.Fel på varan

Leveranssätt

Alla paket skickas med Post Nord.

Om du upptäcker vid mottagandet att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till fraktbolaget. Pepparrotsstadens Trädgård & Hantverk ersätter ej för skador eller förluster som beror på fraktbolagets felaktiga hantering.

Leveranskostnad inom Sverige

Fraktkostnad beräknas per vikt. 

Priser

Alla priser anges inkl 25% moms i svenska kronor (SEK).
Vi tar glatt emot alla beställningar och har därför inget lägsta beställningsbelopp!

Outlöst paket

Om du väljer att inte hämta ut din försändelse och paketet sänds i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig en avgift på 300 kr för att täcka kostnader för frakt, returfrakt och administration. Överstiger kostnaden för frakt och returfrakt 300 kr så betalar du den faktiska kostnaden.

Om du skulle ångra dig

Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp och byta till annan vara eller returnera ditt köp. Du väljer själv hur du vill returnera varan och du står för returfrakten. 

Vid retur skall varan vara oanvänd. På garn ska bandelroller vara obrutna och andra varor ska ha etiketter kvar. Efter att vi mottagit varan och kontrollerat den sätter vi in varuvärdet på ditt konto. Varor som skickas till oss mot efterkrav eller postförskott utlöses ej. Du står själv för ansvaret för försändelsen för en återsänd vara.

Returadress

Pepparrotsstadens Trädgård & Hantverk
Rådhusgatan 2
745 31 Enköping
E-post: elisabet@pepparrotsstaden.se
Tel: 070-831 03 81

Fel på varan

Vår rutin är att alltid kontrollera alla varor innan de skickas ut. Skulle det trots allt vara fel på varan vill vi snarast rätta till det. Är inte du nöjd så är inte heller vi det.

Vi ber dig att snarast kontakta oss per e-post: elisabet@pepparrotsstaden.se så att vi kan rätta till felet. Dock senast inom 14 dagar. Vi ersätter självklart den felaktiga varan snarast möjligt och står naturligtvis för returfrakten senast inom 30 dagar vilket är praxis inom konsumentköplagen.

När du mejlar oss får du också instruktioner hur du skall skicka paketet.

Varor som skickas till oss mot efterkrav eller postförskott utlöses ej.

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Konsumentköplagen och Distansavtalslagen
Mer finns att läsa på Konsumentverkets hemsida, www.kov.se

Företag

Om du handlar till ditt företag så gäller inte konsumentköplagen.